Massiv poker danmark Billund

jul Kurt arbejder halvdelen af året og tilbringer vinteren i Spanien og til pokerturneringer i hele verden. Orla har fast arbejde om vinteren. Hans bod. jul Den lejer jeg så ud, imens jeg er i Danmark, jeg er jo købmand, barn til at ligge på stranden med en bog om dagen og spille poker om natten. Hos PokerOplevelser kan I finde den helt rigtige poker løsning! Vi leverer poker events til firmaer og private i hele Danmark. Det skal være billigt 2. Zulu Kurt er ved at rigge varerne til i en af sine boder. Hans bod på den anden side af gaden har ene mærkevarer. Og kan man ikke lide Kurts måde, er der kun én vej: Før i tiden var jeg hård, men retfærdig. Vil du prutte om prisen på Vorbasse Marked, læs med her, når kræmmerkongen Kurt "Zulu" fortæller om at prutte, sælge sand i Sahara, gå "tomat, agurk, grassat og bananas", tage imod "landkort, tandkort og dankort" eller topper talestrømmen med endnu et slagord: Kronprins på spring - Jeg er lidt slidt efter de mange år som kræmmer, hvor jeg i dén grad har været på. En gave oveni Kurt og hans arvtager Orla Madsen vil hellere give kunderne en ting mere med i handelen end gå for langt ned i pris. Zulu Kurt har tre medarbejdere med på Vorbasse Marked i år. Tilmeld Ved tilmelding accepterer du vores betingelser Luk betingelser Der er opstået en fejl: Vi snakker bukserne af dem! Standene er krydrede med sjove skilte, der ofte rimer. Herinde i "Panik før lukketid" får man lov at stå på hovedet i bunkerne. Vi startede i april, og så kører det ellers derudaf hver uge. Det gælder om at gøre gode kup. Så får du hellere et par sko eller sokker med oveni. At Orla Madsen er en værdig efterfølger, hører man tydeligt henne fra en af standene, hvor han frejdigt rimer til kunderne: Det leder frem til det første pruttetrick: Alt er så billigt her, at man ikke behøver prutte. Bare det er billigt En af Kurt Zulus stande er en rodebiks, hvor alt - som nye Marc Lauge-bukser, han har købt et stort restparti af - koster en flad tyver.

0 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *